Skip to content

Vragen over corona

Wij begrijpen goed dat u veel vragen kunt hebben over corona. Inmiddels weten veel patienten hoe ze zich moeten laten testen, wat ze moeten doen als ze corona positief zijn en wanneer de huisarts gebeld moet worden. Wat nu veel leeft zijn vragen over de vaccinaties tegen corona. Dagelijks worden we veelvuldig gebeld met vragen. Onze assistentes doen hard hun best om u zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Wel kunnen we u van harte aanbevelen om een kijkje te nemen op deze website : https://www.thuisarts.nl/corona/ik-denk-erover-om-prikken-tegen-corona-te-halen

Hier vindt u informatie over de voor en nadelen van vaccineren, of en wanneer u in aanmerking gaat komen voor een vaccin en wie deze bij u zal gaan zetten. Belangrijk is te melden dat wij als huisartsen uitvoerders gaan worden van een deel van de vaccinaties. Maar wij maken geen beleid. Zo is bijvoorbeeld de keuze of en wanneer u voor een vaccin in aanmerking komt, niet door ons gemaakt maar door het RIVM in samenwerking met het ministerie van VWS. U kunt worden gevaccineerd worden door de huisarts of door de GGD. In alle gevallen krijgt u een schriftelijke uitnodiging waarin staat waar en wanneer u wordt gevaccineerd.

Bij vragen of twijfels over een prik tegen corona: bel het telefoonnummer van de overheid: 0800-1351

Deel dit artikel:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Bekijk ook..

Geen booster voor Oostenrijk!

Zojuist is ons een verhaal ter ore gekomen dat op diverse social media kanalen de ronde doet. Onze boostercampagne kan gebruikt worden voor een boosterprik

Corona vaccinatie & het gele boekje

Wij krijgen vaak de vraag van patienten of hun coronavaccinatie niet vermeld had moeten worden in het gele boekje. Er bestaat vrees dat er anders