Skip to content

Vragen over corona

Wij begrijpen goed dat u veel vragen kunt hebben over corona. Inmiddels weten veel patienten hoe ze zich moeten laten testen, wat ze moeten doen als ze corona positief zijn en wanneer de huisarts gebeld moet worden. Wat nu veel leeft zijn vragen over de vaccinaties tegen corona. Dagelijks worden we veelvuldig gebeld met vragen. Onze assistentes doen hard hun best om u zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Wel kunnen we u van harte aanbevelen om een kijkje te nemen op deze website : https://www.thuisarts.nl/corona/ik-denk-erover-om-prikken-tegen-corona-te-halen

Hier vindt u informatie over de voor en nadelen van vaccineren, of en wanneer u in aanmerking gaat komen voor een vaccin en wie deze bij u zal gaan zetten. Belangrijk is te melden dat wij als huisartsen uitvoerders gaan worden van een deel van de vaccinaties. Maar wij maken geen beleid. Zo is bijvoorbeeld de keuze of en wanneer u voor een vaccin in aanmerking komt, niet door ons gemaakt maar door het RIVM in samenwerking met het ministerie van VWS. U kunt worden gevaccineerd worden door de huisarts of door de GGD. In alle gevallen krijgt u een schriftelijke uitnodiging waarin staat waar en wanneer u wordt gevaccineerd.

Bij vragen of twijfels over een prik tegen corona: bel het telefoonnummer van de overheid: 0800-1351

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Praktijk weer online bereikbaar

Wegens corona hebben we begin 2020 moeten beslissen om het maken van online afspraken tot nader order op te schorten. Het risico dat op deze

Praktijk accreditatie 2022 geslaagd

Als huisartsenpraktijk doen we iedere dag ons best om veilige kwalitatieve zorg te verlenen. Om te laten zien dat we niet alleen zeggen dat we