Skip to content

Ik ben patient en wil contact opnemen

Bellen

Op maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen 8:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 0492-504705. U wordt te woord gestaan door een van onze doktersassistentes. Bij drukte of bij niet dringende vragen, kunt u ook gebruik maken het contactformulier.

Email

Voor vragen, opmerkingen, klachten of een compliment kunt u gebruik maken van het emailadres: info@huisartsenbrandevoort.nl. Let op, dit emailadres is NIET bedoeld voor MEDISCHE VRAGEN. Reden hiervoor is dat andere vormen van contact altijd prioriteit krijgen boven het beantwoorden van email. Zo kan uw medische vraag te lang onbeantwoord blijven en zodoende medische gevolgen hebben. Ten tweede geldt voor e-health strenge veiligheidsnormen. De AVG wetgeving verbiedt ons om medisch inhoudelijke informatie via email te corresponderen.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben collega en wil contact opnemen

Bellen

Op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur zijn wij voor collega hulpverleners direct telefonisch bereikbaar op 0492-504707. Telefonische wachttijd gaat ten koste van patientenzorg en leidt uiteindelijk tot wachttijd voor patienten. Om dit te voorkomen, streven wij ernaar om u als collega binnen 1 minuut te woord te kunnen staan.  Dit nummer is ALLEEN BEDOELD VOOR COLLEGA’S, als patient belt u met 0492-504705.

Zorgmail

Iedere huisarts binnen onze praktijk heeft een zorgmail adres. Het zorgmail-adres is veilig en AVG-proof, bedoeld om patienteninformatie over uit te wisselen. Vanwege privacy redenen publiceren we deze adressen niet op onze website. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0492-504707 om in bezit te komen van een zorgmail-adres van de desbetreffende hulpverlener. Onze doktersassistente helpt u hierbij graag verder. Ook kunt u gebruik maken van Lifeline waardoor uw berichten direct te importeren zijn in ons huisartseninformatie systeem (HIS). 

Fax

Wij zijn nog in bezit van een fax voor het ontvangen van patientgegevens. Hoewel dit volledig AVG-proof is, hebben we de voorkeur voor gebruik van zorgmail. Ons faxnummer is 0492-504708.

Post

Papieren post kunt u sturen naar ons postadres:

De Plaetse 90

5708 ZJ  HELMOND