Skip to content

E-Health

Huisartsenpraktijk Brandevoort heeft een aanbod van E-Health variërend van administratieve taken tot medisch ondersteunende apps. We willen graag voorop lopen met deze ontwikkelingen maar op een dusdanige wijze dat er rekening wordt gehouden met privacy wetgeving en patiënt veiligheid. 

Mijngezondheid.net

Mijngezondheid.net ofwel MGN is onze ICT-partner voor het online regelen van uw gezondheidszaken met ons. Mijngezondheid.net is onderdeel van Pharmapartners BV, het bedrijf dat bij ons verantwoordelijk is voor de verwerking van al uw medische gegevens. MGN biedt ondersteuning bij:

  • Online afspraken maken
  • Online medicatie herhalen
  • Online inzage in uw medisch dossier

Stap 1

Helaas kunt u niet direct gebruik maken van MGN. U dient eerst uw schriftelijke toestemming te verlenen tot het activeren van MGN. Gelukkig hoeft u slechts eenmalig toestemming te verlenen en kunt u dit makkelijk online regelen.

Om gebruik te maken van MGN, druk hieronder op de knop aanmelden.

Stap 2

Om gebruik te maken van MGN, heeft u DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Druk hieronder op de knop DigiD aanvragen.

Stap 3

Heeft u zich aangemeld voor MGN (Houd rekening met een maximale verwerkingsduur van 2 werkdagen)? Heeft u DigiD inloggegevens ontvangen? Dan kunt u nu gebruik gaan maken van MGN!

Meer informatie

Voor meer informatie over Mijngezondheid.net verwijzen wij u graag naar de website mijngezondheid.net. Via onderstaande link, komt u direct op de FAQ en ondersteuningspagina van Mijngezondheid.net. Belt u voor technische vragen niet met de praktijk, wij zijn als huisartsenpraktijk niet technisch deskundig noch verantwoordelijk voor de diensten van mijngezondheid.net.