Praktijk Accreditatie

Gezondheidscentrum Brandevoort is een zorginstelling die zich richt op het bieden van hoogwaardige huisartsenzorg aan haar patiënten. Om dit te kunnen garanderen en te blijven verbeteren, heeft het centrum zich laten accrediteren volgens HAZO24. HAZO24 is een kwaliteitsnorm die wordt gehanteerd binnen de Nederlandse gezondheidszorg en staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. 

Accreditatie volgens HAZO24 betekent dat het gezondheidscentrum aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en dat de zorgprocessen en organisatie voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Het is een garantie voor patiënten en stakeholders dat het gezondheidscentrum zich actief inzet om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en te verbeteren.

Gezondheidscentrum Brandevoort is dan ook trots op het feit dat zij deze accreditatie hebben behaald. Het is een erkenning van hun toewijding en inzet om hun patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Het centrum zal dan ook blijven werken aan het optimaliseren van de zorgprocessen en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen in de Nederlandse huisartsenzorg.