Skip to content

929 Boostervaccinaties

Afgelopen donderdagavond tussen 17:00 – 21:00 hebben 929 mensen een boosterprik ontvangen van ons. Na een bliksemsnelle actie van huisartsenorganisaties in zuidoost Noord-Brabant, kregen wij de gelegenheid om als praktijk aan te sluiten bij deze boosterprik campagne. Het betekende een race tegen de klok waarbij we met minder dan 48 uur te gaan, zoveel mogelijk patienten wilde benaderen voor een boosterprik. Een persoonlijke uitnodiging op deze korte termijn was onmogelijk. Een emailbericht sturen, hetgeen natuurlijk het makkelijkst zou zijn, is onmogelijk vanwege AVG privacy wetgeving. 

Er restte niets anders dan gebruik te maken van de media. Een aankondiging in het Eindhovens Dagblad, op onze website maar vooral in de multimedia zorgde gelukkig voor een toestroom van patienten. En wel de patienten waarvoor deze boostercampagne bedoeld was; mensen die op basis van hun gezondheid kwetsbaar zijn voor het coronavirus. Een deel van hen was al gevaccineerd door de GGD, een ander deel van hen zou deze mogelijk pas half januari krijgen. Met de kerstdagen voor de deur, was het belangrijk om zo snel mogelijk iedereen te vaccineren.

Er zijn die avond zoals gezegd 929 vaccins uitgedeeld. Nadat in het laatste uur van onze vaccinatiecampagne de toestroom begon te minderen, en spuiten hooguit 6 uur na prepareren bruikbaar zijn, hebben we besloten om ook niet-kwetsbare patienten de kans te geven een boosterprik te halen. Dit heeft ertoe geleid dat we uiteindelijk van alle opgetrokken vaccins verlost werden en er geen verspilling heeft plaatsgevonden.

Alle 929 gevaccineerde personen zijn inmiddels geregistreerd bij het RIVM waardoor zij een QR-code kunnen krijgen. Mocht u nog geen QR-code kunnen opvragen, dan vragen wij u te wachten tot na oud & nieuw. Mogelijk dat vanwege de feestdagen de QR-code registratie bij het RIVM enige vertraging heeft opgelopen. Het is niet zinvol de praktijk te bellen voor een QR-code. Wij geven slechts uw gegevens door, de uiteindelijke registratie vindt elders plaats.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Update website

Afgelopen dagen is de website volledig up to date gemaakt en heeft het her en der een frisse look gekregen. Zo is het zorgaanbod geactualiseerd

Vacature doktersassistente

Vanwege de groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een nieuwe doktersassistente voor 25 tot 29 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste