Skip to content

Uitval reisadvies spreekuur

Bij uitbreken van de corona crisis is het spreekuur voor reisadviezen op een lager pitje komen te staan. De vraag naar reisadviezen voor vaak (sub)tropische reizen was verdwenen. Nu corona niet meer een groot beslag legt op de dagelijkse zorg en het reizen weer flink is toegenomen, stijgt ook de vraag naar het reisadvies spreekuur. Tijdens dit spreekuur konden patiënten voor een vergoeding zowel terecht voor reisadviezen als vaccinaties. Dit spreekuur werd ook gebruikt voor het toedienen van vaccinaties op verzoek die niets te maken hadden met een geplande reis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccinatie voor het HPV virus of meningokokken B. Dit zijn geen standaard vaccinaties maar kunnen voor sommige patiënten wel baten. Ze worden niet vergoed maar zijn wel tegen betaling verkrijgbaar.

Helaas door personeelstekort hebben we moeten beslissen dit spreekuur tot nader orde op te schorten. We hopen in 2023 weer een doorstart te kunnen maken, in welke vorm is nu nog niet duidelijk. Op dit moment kunt u voor een reizigerspreekuur (https://www.ggdbzo.nl/vaccinaties/reizigerszorg/) alsmede een vaccinatie op maat (https://www.ggdbzo.nl/vaccinaties/vaccin-op-maat/) terecht bij de GGZ-Oost Brabant. De kosten hiervoor zijn vergelijkbaar met ons en vallen dus niet onder de vergoeding van de zorgverzekeraar.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Onstoken oogleden

Een veel voorkomende klacht is ontstoken oogleden (blepharitis). Je kunt last hebben van rode geïrriteerde ooglidranden, als het wat langer duurt kunnen er pijnlijke bultjes

Update website

Afgelopen dagen is de website volledig up to date gemaakt en heeft het her en der een frisse look gekregen. Zo is het zorgaanbod geactualiseerd