Skip to content

Student Geneeskunde gezocht

Young cheerful doctor in whitecoat holding clipboard with document

Wij zoeken een enthousiaste student geneeskunde die op zoek is naar een plek om werkervaring op te doen in de (huisarts)geneeskunde. Je werkzaamheden bestaan uit (medische) administratie, ondersteuning van de doktersassistente en ondersteuning van de praktijkondersteuners somatiek. Denk hierbij aan het verwerken van medische gegevens, het afhandelen van eenvoudige medische vragen aan de balie en het doen van een zelfstandig assistente spreekuur (cardiovasculaire risico inventarisatie). Gaandeweg bestaat er de mogelijkheid tot uitbreiding van je werkzaamheden waarbij je begeleid zult worden van een van de huisartsen. Bij gebleken geschiktheid bestaat er bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het leren vervaardigen van spirometrie of ECG.

Onze huisartsenpraktijk bestaat uit 7 vaste huisartsen, 4 praktijkondersteuners, 1 manager en 6 assistentes. We bieden zorg voor de nieuwbouwwijk Brandevoort. We proberen zoveel mogelijk eerstelijns zorg aan te bieden. We willen jou een flexibele werkplek aanbieden waarin je ervaring kunt opdoen in werken in de zorg. We begrijpen dat je als student behoefte hebt aan flexibele arbeidstijden, ook bieden we de mogelijkheid tot thuiswerken.

Lijkt het je iets en ben je in bezit van liefst een bachelor geneeskunde of minimaal een propedeuse geneeskunde, dan nodigen we je van harte uit om vrijblijvend kennis te maken door contact op te nemen met 0492-504707.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Praktijk accreditatie 2022 geslaagd

Als huisartsenpraktijk doen we iedere dag ons best om veilige kwalitatieve zorg te verlenen. Om te laten zien dat we niet alleen zeggen dat we

Thuis bloeddrukmeting

“Dokter kunt u mijn bloeddruk eens meten?”, is een vaak gehoorde vraag op het spreekuur. Vandaag de dag bepalen we dan de bloeddruk met een