Skip to content

Medische apps

Er zijn talloze medische apps verkrijgbaar variërend van uiterst handig tot complete non-sense. De GGD Nederland heeft een mooi overzicht gemaakt van allerlei handzame medische apps. Of je nu beter wilt slapen, gezonder wilt eten of ondersteuning zoekt als mantelzorger, voor veel problemen is er tegenwoordig een app. De apps zijn ingedeeld in 6 categorieën. Door op de categorie icoontjes te klikken zie je telkens andere apps verschijnen. Klik op deze link voor het overzicht.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Onstoken oogleden

Een veel voorkomende klacht is ontstoken oogleden (blepharitis). Je kunt last hebben van rode geïrriteerde ooglidranden, als het wat langer duurt kunnen er pijnlijke bultjes

Gezonder leven

“Ik wil gezonder eten maar wat is nou gezonde voeding?” “Hoe kan ik bewegen zonder naar zo’n sportschool te gaan?” “Ik heb een dierbare verloren