Skip to content

Hoe gaat het verder met vaccineren?

Zoals u vernomen heeft, mag er voor patiënten onder de 60 jaar niet meer gevaccineerd worden met Astra Zeneca. Aangezien dit het vaccin is waarmee huisartsen in Nederland vaccinaties zetten, heeft dit grote gevolgen voor u als patiënt als u jonger dan 60 bent. Wat u kunt verwachten staat goed beschreven op de website van de landelijke huisartsen vereniging:

https://m.lhv.nl/actueel/nieuws/astrazeneca-vaccin-definitief-voor-60-jaar-en-ouder

Deel dit artikel:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Bekijk ook..

Booster Campagne Brandevoort 23 december

Morgenavond gaat Huisartsenpraktijk Brandevoort net als vele huisartspraktijken in zuidoost Noord-Brabant, de kwetsbare patiënten voorzien van een boosterprik. We ondersteunen hiermee de lopende vaccinatiecampagne van

Drukte door luchtweginfecties

Heeft u hoge koorts, een snotneus, een nare hoest en spierpijn? U bent momenteel niet de enige. Het aantal griepachtige klachten dat wij zien is