Skip to content

Hoe gaat het verder met vaccineren?

Zoals u vernomen heeft, mag er voor patiënten onder de 60 jaar niet meer gevaccineerd worden met Astra Zeneca. Aangezien dit het vaccin is waarmee huisartsen in Nederland vaccinaties zetten, heeft dit grote gevolgen voor u als patiënt als u jonger dan 60 bent. Wat u kunt verwachten staat goed beschreven op de website van de landelijke huisartsen vereniging:

https://m.lhv.nl/actueel/nieuws/astrazeneca-vaccin-definitief-voor-60-jaar-en-ouder

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Behandeling bij psycholoog nog wel verzekerd?

Als huisarts verwijzen wij regelmatig patiënten naar een psycholoog. Binnen ons gezondheidscentrum hebben wij een goede samenwerking met psychologenpraktijk PsyHelmond. Patiënten kunnen daar zowel voor

Saxenda/Liraglutide

Per 1 april 2022 wordt het middel liraglutide, merknaam Saxenda, vergoed vanuit de basisverzekering voor een specifieke groep patiënten met obesitas. Het middel kan bij