Skip to content

Griepvaccinaties 13 november 2021

Komende zaterdag 13 november vinden de griepvaccinaties plaats. Als u hiervoor in aanmerking komt dan heeft u van ons een uitnodiging gehad met hierin het tijdslot waarbinnen u zichzelf kan laten vaccineren. Vanwege de COVID19 maatregelen willen wij u vragen de volgende gedragsregels na te leven:

  1. Blijf thuis bij koorts, vaccineren heeft dan geen zin en kan mogelijk gezondheidsproblemen geven
  2. Bij klachten passend bij COVID19, laat uzelf eerst testen via de GGD, wij bewaren uw griepvaccinatie voor een later tijdstip
  3. Kom binnen het afgesproken tijdslot
  4. Draag een mondmasker
  5. Houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar
  6. Volg de gekozen looplijnen en zorg voor doorloop zodat iedereen aan de beurt kan komen

We hopen komende zaterdag zoveel mogelijk mensen in 1 keer te kunnen beschermen voor griep deze winter. We menen met de gekozen vaccinatie opzet ervoor te kunnen zorgen dat in betrekkelijke korte tijd heel Brandevoort (zij die het nodig hebben natuurlijk) voorzien kan zijn van de griepprik. We danken u alvast voor uw medewerking en zien u graag tegemoet komende zaterdag.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Behandeling bij psycholoog nog wel verzekerd?

Als huisarts verwijzen wij regelmatig patiënten naar een psycholoog. Binnen ons gezondheidscentrum hebben wij een goede samenwerking met psychologenpraktijk PsyHelmond. Patiënten kunnen daar zowel voor

Personeelstekort doktersassistentes

Het leek er even op dat we vanaf februari 2023 weer volledige bezetting hadden met doktersassistentes maar helaas was dit van korte duur. Komende zomer