Skip to content

Resultaten patiënten enquête 2023

Filling in Medical Form

Goed nieuws voor patiënten van huisartsenpraktijk Brandevoort! Uit een recent gehouden enquête onder 676 patiënten in maart en april is gebleken dat de huisartsenpraktijk gemiddeld een beoordeling van 8,3 heeft gekregen. Patiënten hebben vooral de verleende zorg en de bejegening van zowel huisartsen, praktijkondersteuners als doktersassistenten als goed tot uitstekend beoordeeld. De resultaten van de enquête laten zien dat de huisartsenpraktijk de patiënten op een professionele en vriendelijke manier behandelt.

Hoewel er punten van aandacht zijn genoemd, zoals de lift en de krapte in de wachtruimte tijdens piekmomenten, is de algehele waardering voor de huisartsenpraktijk zeer positief. Patiënten waren ook overwegend tevreden over de wachttijden, zowel aan de telefoon als in de wachtkamer.

De huisartsenpraktijk is blij met de respons van de patiënten en wil hen hartelijk bedanken voor het invullen van de enquêtes. De resultaten van de enquête worden gebruikt om de kwaliteit van de zorg op een hoog niveau te houden en waar mogelijk te verbeteren. Het team van huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten blijft zich inzetten voor de beste zorg voor de patiënten van huisartsenpraktijk Brandevoort.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Medische apps

Er zijn talloze medische apps verkrijgbaar variërend van uiterst handig tot complete non-sense. De GGD Nederland heeft een mooi overzicht gemaakt van allerlei handzame medische

Gezonder leven

“Ik wil gezonder eten maar wat is nou gezonde voeding?” “Hoe kan ik bewegen zonder naar zo’n sportschool te gaan?” “Ik heb een dierbare verloren