Skip to content

Resultaten patiënten enquête 2023

Filling in Medical Form

Goed nieuws voor patiënten van huisartsenpraktijk Brandevoort! Uit een recent gehouden enquête onder 676 patiënten in maart en april is gebleken dat de huisartsenpraktijk gemiddeld een beoordeling van 8,3 heeft gekregen. Patiënten hebben vooral de verleende zorg en de bejegening van zowel huisartsen, praktijkondersteuners als doktersassistenten als goed tot uitstekend beoordeeld. De resultaten van de enquête laten zien dat de huisartsenpraktijk de patiënten op een professionele en vriendelijke manier behandelt.

Hoewel er punten van aandacht zijn genoemd, zoals de lift en de krapte in de wachtruimte tijdens piekmomenten, is de algehele waardering voor de huisartsenpraktijk zeer positief. Patiënten waren ook overwegend tevreden over de wachttijden, zowel aan de telefoon als in de wachtkamer.

De huisartsenpraktijk is blij met de respons van de patiënten en wil hen hartelijk bedanken voor het invullen van de enquêtes. De resultaten van de enquête worden gebruikt om de kwaliteit van de zorg op een hoog niveau te houden en waar mogelijk te verbeteren. Het team van huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten blijft zich inzetten voor de beste zorg voor de patiënten van huisartsenpraktijk Brandevoort.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Behandeling bij psycholoog nog wel verzekerd?

Als huisarts verwijzen wij regelmatig patiënten naar een psycholoog. Binnen ons gezondheidscentrum hebben wij een goede samenwerking met psychologenpraktijk PsyHelmond. Patiënten kunnen daar zowel voor

Gedeeltelijke uitval praktijkondersteuning

Vanwege ziekte is momenteel een deel van onze praktijkondersteuning somatiek weggevallen. Dit houdt in dat er voor de chronische zorg, van patienten met hoge bloeddruk,