Skip to content

Psycholoog gezocht

De psychologen praktijk in ons gezondheidscentrum (PsyHelmond) is per direct op zoek naar een gedreven gz-psycholoog. Zij bieden basis GGz en specialistische GGz voor volwassenen en werken vanuit verschillende referentiekaders.

Vacature:
Wij zoeken een collega die, net als wij, gedreven is door inhoud en zich wil blijven ontwikkelen in het vak. We bieden een werkplek waarin volop gelegenheid is om zowel klachtgericht als inzichtgevend te werken. Met werkbegeleiding en cursussen investeren we in jouw ontwikkeling als therapeut. De problematiek die we in de praktijk zien is veelzijdig en complex. Onze cliëntenpopulatie is veelal hoogopgeleid en gemotiveerd, maar soms ook veeleisend. Deze combinatie vraagt om een behandelaar (m/v) die stevig in haar schoenen staat en zelfstandig kan werken.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit individuele therapie, zowel BGGZ als SGGZ, deelname aan intervisie en overleg binnen het gezondheidscentrum.

Aanbod
Uren en werkdagen in overleg, maar bij voorkeur 3 dagen. Wij bieden een fijne collegiale sfeer in een praktijk waarin zaken op orde zijn. De praktijk is in 2012 opgericht door 2 psychotherapeuten en inmiddels hebben we 3 GZ-psychologen in vaste dienst. Er is weinig gedoe of regelzucht waardoor de inhoud van het vak voorop staat. De beste indruk van onze praktijk krijg je door contact op te nemen met een van onze medewerkers. Kijk eens op onze website en neem gerust contact met ze op.

Meer informatie op www.psyhelmond.nl. Reacties naar p.willemsen@psyhelmond.nl

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Medische apps

Er zijn talloze medische apps verkrijgbaar variërend van uiterst handig tot complete non-sense. De GGD Nederland heeft een mooi overzicht gemaakt van allerlei handzame medische

Onstoken oogleden

Een veel voorkomende klacht is ontstoken oogleden (blepharitis). Je kunt last hebben van rode geïrriteerde ooglidranden, als het wat langer duurt kunnen er pijnlijke bultjes