Skip to content

Booster Campagne Brandevoort 23 december

Naar aanleiding van de regionale actie waarbij huisartsen een gedeelte van de boostervaccinaties zullen gaan overnemen van de GGD, heeft huisartsenpraktijk Brandevoort besloten hieraan mee te doen. Wij denken als huisartsenpraktijk te kunnen meehelpen aan de opdracht om zo snel mogelijk de kwetsbaarste personen te beschermen tegen de komende coronagolf.

Het verzoek om mee te helpen met deze campagne werd gisteravond aan ons gedaan. De bedoeling is dat wij komende donderdag 23 december meedoen aan deze campagne. Ons rest minder dan 48 uur om ervoor te zorgen dat er naar schatting 1000 patiënten in Brandevoort gevaccineerd gaan worden. Een ongelooflijke uitdaging die we toch aan willen gaan voor u als patiënt.

De komende uren volgt meer nieuws op deze website. We willen u met klem vragen om niet naar de praktijk te bellen met vragen over de boosterprik. Wacht geduldig het nieuws hier af zodat onze lijnen vrij blijven voor reguliere huisartsenzorg. Alvast kunnen we melden dat er vaccins beschikbaar komen voor patiënten vanaf 18 jaar die normaliter voor de griepprik in aanmerking komen, die niet reeds geboosterd zijn door de GGD en die niet de afgelopen 3 maanden corona besmet zijn geweest. Waarschijnlijk vaccineren we in de avonduren. U hoeft geen afspraak te maken het wordt vrije inloop op een nog nader te bepalen lokatie.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Onstoken oogleden

Een veel voorkomende klacht is ontstoken oogleden (blepharitis). Je kunt last hebben van rode geïrriteerde ooglidranden, als het wat langer duurt kunnen er pijnlijke bultjes

Medical items

Vacature doktersassistente

Gezocht: doktersassistente voor 4 of 5 dagen per week Huisartsenpraktijk Brandevoort is een huisartsen groepspraktijk in de nieuwbouwwijk Brandevoort te Helmond. De praktijk bestaat uit