Skip to content

Booster Campagne Brandevoort 23 december

Naar aanleiding van de regionale actie waarbij huisartsen een gedeelte van de boostervaccinaties zullen gaan overnemen van de GGD, heeft huisartsenpraktijk Brandevoort besloten hieraan mee te doen. Wij denken als huisartsenpraktijk te kunnen meehelpen aan de opdracht om zo snel mogelijk de kwetsbaarste personen te beschermen tegen de komende coronagolf.

Het verzoek om mee te helpen met deze campagne werd gisteravond aan ons gedaan. De bedoeling is dat wij komende donderdag 23 december meedoen aan deze campagne. Ons rest minder dan 48 uur om ervoor te zorgen dat er naar schatting 1000 patiënten in Brandevoort gevaccineerd gaan worden. Een ongelooflijke uitdaging die we toch aan willen gaan voor u als patiënt.

De komende uren volgt meer nieuws op deze website. We willen u met klem vragen om niet naar de praktijk te bellen met vragen over de boosterprik. Wacht geduldig het nieuws hier af zodat onze lijnen vrij blijven voor reguliere huisartsenzorg. Alvast kunnen we melden dat er vaccins beschikbaar komen voor patiënten vanaf 18 jaar die normaliter voor de griepprik in aanmerking komen, die niet reeds geboosterd zijn door de GGD en die niet de afgelopen 3 maanden corona besmet zijn geweest. Waarschijnlijk vaccineren we in de avonduren. U hoeft geen afspraak te maken het wordt vrije inloop op een nog nader te bepalen lokatie.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Vacature doktersassistente

Vanwege de groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een nieuwe doktersassistente voor 25 tot 29 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste

Modernisering van huidige telefooncentrale

Op woensdag 7 juni staat er een grote verandering te wachten met betrekking tot onze telefooncentrale; deze zal worden gemoderniseerd. Helaas kan deze overgang enige