Skip to content

Geen booster voor Oostenrijk!

Zojuist is ons een verhaal ter ore gekomen dat op diverse social media kanalen de ronde doet. Onze boostercampagne kan gebruikt worden voor een boosterprik zodat de skivakantie in Oostenrijk doorgang kan vinden. Laat duidelijk zijn dat dit niet het geval is. Wij hebben, geheel vrijwillig, aangeboden om de GGD te helpen voor de meest kwetsbare patiënten in onze huisartsenpraktijk. Daarom krijgen we, beperkt, vaccins om voor deze doelgroep te zetten. Het is momenteel nog spannend of we daadwerkelijk het aantal zullen krijgen dat we op papier nodig hebben. Bent u gezond en van plan even een booster mee te pakken voor een vakantie in Oostenrijk, dan zorgt u voor een tekort aan boosters voor de meest kwetsbare patiënten van deze wijk.

Onze actie is met goede intentie op touw gezet, zonder enig belang behalve de gezondheid van onze patiënten. Wij betreuren deze berichten en hopen u uw eigenbelang niet vooropstelt ten opzichte van de gezondheid van uw medemens. Helaas zullen we daarom morgen toch gaan controleren of u bekend bent in de huisartsenpraktijk en of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een boostervaccin. Dit leidt uiteraard tot langere wachttijden en ongemak.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Medical items

Vacature doktersassistente

Gezocht: doktersassistente voor 4 of 5 dagen per week Huisartsenpraktijk Brandevoort is een huisartsen groepspraktijk in de nieuwbouwwijk Brandevoort te Helmond. De praktijk bestaat uit