Skip to content

Update website

Afgelopen dagen is de website volledig up to date gemaakt en heeft het her en der een frisse look gekregen. Zo is het zorgaanbod geactualiseerd evenals de medewerkers. Binnenkort hopen we ook met professionelere foto’s van alle medewerkers te komen. Het contactformulier is komen te vervallen. We merkten dat patiënten te vaak medische informatie via het contact formulier verzonden. Privacy wetgeving verbiedt communicatie op deze manier. Daarnaast werd het contact formulier gebruikt voor zaken waar het niet voor bedoeld was; maken van afspraken, annuleren van afspraken, opvragen van medische informatie etc. Met de komst van mijngezondheid.net en de MedGemak app, is er een veilige correcte manier van communiceren met de praktijk mogelijk gemaakt. Zo kunt u gemakkelijk uw adreswijziging doorgeven, uw labuitslagen inzien of een afspraak maken op het spreekuur.

Vanwege het toenemende aantal niet Nederlands sprekenden in onze huisartsenpraktijk, hebben we een vertaal tool op de website geplaatst. Links boven in het hoofdmenu kunt u kiezen uit veel voorkomende talen. De vertaling vindt plaats via Google Translate, het kan dus voorkomen dat er kleine vertaalfouten in de tekst staan. Maar over het algemeen is het resultaat zeer naar behoren.

Deel dit artikel:

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Bekijk ook..

Medische apps

Er zijn talloze medische apps verkrijgbaar variërend van uiterst handig tot complete non-sense. De GGD Nederland heeft een mooi overzicht gemaakt van allerlei handzame medische

Gezonder leven

“Ik wil gezonder eten maar wat is nou gezonde voeding?” “Hoe kan ik bewegen zonder naar zo’n sportschool te gaan?” “Ik heb een dierbare verloren